Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Volontiranje za Voxfeminae.net

Large barbara kruger  1
Srijeda
05.02.2014.
Prijave za volontiranje na Voxfeminae.net portalu otvorene su od 5. veljače, a traju zaključno sa 16. veljače. Nakon objedinjenih prijava, 17. veljače bit će vam poslan volonterski upitnik koji će, uz osobne podatke i upit o vašim interesima, sadržavati i dva obavezna novinarska zadatka za koje predviđamo da će vam biti potrebna dva sata. 
Uz upitnik ćete dobiti i sve potrebne upute i materijale za što bolje ispunjenje zadataka.
Rok za dostavu ispunjenih upitnika je 23. veljače, a nakon selekcijskog procesa, 26. veljače 15 kandidata/kinja bit će obaviješteno o daljnjem sudjelovanju na praktičnoj radionici.
Radionica će se održati 4. ožujka od 13 do 17 sati u Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade 'Pogon' (Kneza Mislava 11) te će uključivati upoznavanje s osnovama novinarstva, CMS sustavom Joomla, te uputama za rad na Voxfeminae.net portalu.
Nakon radionice, uključit ćete se u rad portala kroz pisanje kratkih formi vijesti, a nakon evaluacijskog perioda, volonteri/ke koji se istaknu svojim radom imat će prilike okušati se i u dužim novinarskim formama te postati članom/icom redakcijskog tima.
Prijavite se što prije, a najkasnije do 16.veljače na volontiranje@voxfeminae.net  s naznakom 'VOLONTERI/KE 2014' te imenom, prezimenom, kontakt podacima (mail, mobitel) i kratkim obrazloženjem (5-10 rečenica) motivacije prijave.
ilustracija: Barbara Kruger

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu