Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Umjetnička radionica 'Zoomiraj kulturu'

Large zoomirajkulturuvizual 3 b
Utorak
09.03.2021.

KOLEKTOR – Centar za vizualne umjetnosti, u suradnji s Udrugom Studio B, poziva sve zainteresirane na umjetničku radionicu Zoomiraj kulturu.

Radionica se sastoji od teorijskih predavanja, praktičnih vježbi, razgovora s umjetnicima, virtualnih šetnji izložbama i muzejima, podijeljenih u različite obrazovne module, koji polaznicima omogućuju upoznavanje i usavršavanje vlastitih znanja iz vizualnih i izvedbenih umjetnosti, te njihovo razumijevanje u svakodnevnom kontekstu.

Namijenjena je mladima od 18 do 24 godina iz cijele Hrvatske. Radionica je besplatna, a za sudjelovanje je, osim dobre volje, potrebno posjedovati računalo i Internet vezu. Rok za prijavu je 15. ožujka 2021., a broj sudionika ograničen je na 20 polaznika/polaznica. Projekt traje do 2. veljače 2022.

Za vrijeme radionice polaznici će proći kroz sljedeće module:

Umjetnička fotografija
Obrada fotografije
Umjetničko snimanje
Montaža
Razgovor s umjetnikom
Virtualna šetnja muzejom
Plesna izvedba suvremenog plesa
Virtualna izložba

Radionice će se održavati radnim danima i prisustvo na svim programima je obvezno.

Prijaviti se mogu i osobe starije od 54 godine za module Razgovor s umjetnikom, Virtualna šetnja muzejom, Plesna izvedba suvremenog plesa i Virtualna izložba.

Radionica je osmišljena je tako da svi polaznici povećaju svoje kreativne i socijalne vještine, steknu osnove iz fotografije, montaže, snimanja, osnovne obrade fotografija, te osvijeste različite alate potrebne za razumijevanje suvremenih umjetničkih praksi.

Prijaviti se možete putem sljedeće poveznice: https://bit.ly/3kBHgFW

Dio radionica provodi udruga Kontejner - Biro suvremene umjetničke prakse.

Više informacija na linku.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu