Klub Booksa je na godišnjem do 24. kolovoza, dakle dotad ne radimo! Uživajte u ljetu! / Booksa is on a vacation until August 24th. Have a great summer!
Close
Page arrow

Učka mi se

Large ucka kvarner1
Ponedjeljak
08.07.2019.

Udruga za promicanje kulturnog stvaralaštva Tinta 910 iz Rijeke objavljuje međunarodni književno-likovni i fotografski natječaj na kojem mogu sudjelovati i amateri i profesionalci. Tema natječaja je Učka, a rok prijave 8. kolovoza.

Odabrani radovi bit će prezentirani u sklopu programa Učka mi se 4 na Učkarskom sajmu 8. rujna 2019. te uvršteni u zbirku radova. 

Književni radovi ne smiju biti prethodno objavljivani niti javno prezentirani, radovi trebaju biti napisani na hrvatskom standardnom jeziku (ili dijalektu), a šalju se u doc formatu (Times New Roman, veličina 12, dvostruki prored).

Radovi se šalju isključivo e-mailom na adresu: udrugatinta910@gmail.com s naslovom Prijava na natječaj "UČKA MI SE 4". U privitku e-maila je potrebno poslati radove i prijavnicu.

Zadnji dan prijema radova: 8. kolovoza 2019.

Više informacija na linku.

Foto: Sl-Ziga; Wikimedia Commons.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu