Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Strip radionica Čaro'grada

Large carograda radionica
Ponedjeljak
17.06.2013.

U kulturnom klubu O'grada (Trg siječanjskih žrtava 8, Zagreb) nakon uspješne prve godine započinje jednodnevna strip radionica ČARO'GRADA - radionica vizualnih komunikacija za djecu i odrasle. Pod iskusnom voditeljskom o'lovčicom Davora Schunka, crtača, dizajnera, fotografa, filmaša, animatora i pjesnika, mali i veliki moći će naučiti tajne stripa, ilustracije, crtanog filma, grafike i dizajna.

Kad: 20.6. (četvrtak) od 11 do 15 sati.

Osnovna ideja radionice je upoznati polaznike s fenomenima likovnosti i vizualnih komunikacija na stručan ali i igrački način, te ih naučiti oblikovati "novu stvarnost" vlastitom o'lovčicom. Tečaj je izuzetna edukativna prilika i ZA BUDUĆE POLAZNIKE crtačkih škola, te priprema za prijemne ispite istih.

Informacije i rezervacije na:

Davor Schunk: davor@definicija.hr, 098 429261, info@kulturniklub-ograda.com
Cijena: 200 o'gradica

O voditelju:
DAVOR SCHUNK rođen je u Virovitici 1970. Studirao dizajn u Zagrebu. 2003. osniva studio vizualnih komunikacija "Definicija". Putuje po Europi i Africi, te snima video i foto reportaže za televiziju i časopise. 2006. izdaje knjigu "Tragovi". Direktor, predsjednik, tajnik, ekonom i izlagač "Fra Ma Fu" strip festivala u Virovitici 2009. Radi i kao predavač maturantima i studentima. Odradio niz uspješnih radionica za djecu predškolske i školske dobi (strip radionice, dizajnerska početnica). Autor je više uspješnica vizualnih identiteta i maskota. Profesionalni je član HDD-a (Hrvatskog društvo dizajnera).

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu