Page arrow

Šaljite radove u 'Zvona i nare'

Large untitled design  23
Utorak
26.01.2021.

Književni časopis ZiN Daily, koji vodi organizacija krasnog voćno-zvonkog imena Zvona i nari, ponovio se vizualnim ruhom i uredništvom, a usput i pozvao sve zainteresirane autore da pošalju svoje radove. 

Časopis radove prihvaća kroz cijelu godinu, no ne smiju biti ranije objavljeni. Šalju se na adresu zindaily.subs1@gmail.com

Poslati se može po jedna priča, esej, članak, prikaz ili ulomak (najviše 4000 riječi), do pet pjesama (također najviše 4000 riječi), te do pet pjesama u GIF formatu ili slici. Priložiti treba i popratno pismo, kratki životopis (do 200 riječi), osvrt na poslani rad (do 200 riječi) te vlastitu fotografiju. 

Tekstovi se šalju u .doc, .docx ili RTF formatu. Stil je Times New Roman, veličina slova 12, a prored dvostruk. Dokument treba nasloviti "datum -- ime autora -- naslov rada". Ime i osobne informacije trebaju se naći i na prvoj stranici rada. Ukoliko se šalje audio ili video, treba poslati i poveznicu na neobjavljenu datoteku. Za slike se koriste GIF, JPG, JPEG i PNG formati.

I to je to, preostaje vam još samo pričekati odgovor na mail. U međuvremenu čitajte ZiN Daily i pratite ih na Twitteru.

Sve informacije nađite ovdje.  


Izvor: ZiN Daily

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu