Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Rukopisi 37

Large rukopisi
Četvrtak
26.12.2013.

Dom omladine Pančevo poziva sve zainteresovane mlade autore da pošalju radove na ovogodišnji 37. po redu natječaj za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora ex-Yu – 'Rukopisi 37'.

Natječaj će biti otvoren do 3. veljače 2014. godine, a pravo sudjelovanja imaju djevojke i mladići od 15 do 30 godina koji pišu na jezicima bivših ex-Ju republika.

Treba poslati 3 pjesme i / ili 3 priče dužine do 3 kucane stranice (dakle, do 7.000 znakova, veličina fonta 12, 1.5 prored), potpisane punim imenom i prezimenom, godinom rođenja, adresom, brojem telefona i mailom na: Dom omladine, Svetog Save 10, 26 000 Pančevo, Srbija (s naznakom 'za Rukopise 37') ili na mail: zbornikrukopisi@gmail.com. Mole se autori da poštuju pravila natječaja i rok za slanje radova!

Ovogodišnji žiri radi u sastavu: Čarna Popović, Dragana Mladenović, Dejan Čančarević i Jasmina Topić (gl. urednica), urednik za Sloveniju: Ana Ristović, urednik za Makedoniju: Zvonko Taneski.

'Rukopisi 37' bit će štampani do svibnja 2014. a krajem svibnja planirana je i promocija u Pančevu, odnosno dvodnevni festival.

Autorima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koji ne budu bili u mogućnosti doći na promociju Zbornika, primjerci će biti poslani poštom.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu