Riječi, riječi...

Foto: wackystuff / Flickr
Srijeda
25.11.2015.
Jednodnevna kreativna radionica Riječi, riječi... služi razvoju verbalnih vještina, širine vokabulara i sposobnosti pripovijedanja. Sastoji se od kreativnih zadataka koji će poticati na izvlačenje bogatstva naših riječi, poigravanje i improviziranje riječima, te vježbe kojima se potiče na pričanje priča sa što detaljnijim i maštovitijim opisima. Vježbe su naročito primjenjive za rad s djecom i mladima.
Radionica je namijenjena svima koji žele razvijati kreativnost i komunikaciju, te vježbati svoje verbalne vještine kroz kreativne vježbe. Voditeljica je dramska pedagoginja Ivana Marijančić.
Održat će se u nedjelju 6.12.2015. od 11:00 do 16:30 sati, u zagrebačkom Studiju Kubus (Kranjčevićeva 9).
Krajnji rok za prijavu je utorak 1.12.2015. Prijavljivanje se vrši mailom na: marijancic@yahoo.com ili ivanamarijancic@vip.hr. Obavezno odgovaramo na Vašu prijavu da bismo potvrdili primitak prijave i vaše sudjelovanje.
PODACI KOJE TREBATE NAVESTI U PRIJAVI SU SLJEDEĆI:
- ime i prezime, godina rođenja
- zanimanje, radno mjesto, institucija, organizacija, (studenti - koji fakultet?)
- broj mobitela i e-mail adresa
- napomenite da je prijava za radionicu: Riječi - 6. 12.
Kotizacija iznosi 150 kn. Plaćanje je na dva načina, pa javite koji način odabirete: donaciju na licu mjesta ili na račun Udruge Kreativan trening (Udruga šalje predračun, a zbog novih poreza cijena u tom slučaju iznosi 180 kuna).

Mole se osobe koje se prijave na radionicu da obavezno sudjeluju, jer održavanje radionice ovisi o broju polaznika.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu