Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Rezidencijalni književni program u Splitu

Large 1

Foto: 'Krokodil Engaging Words'.

Petak
04.11.2022.

Pozivaju se autori i prevoditelji, istraživači s područja književnosti, vizualnih, audiovizualnih i izvedbenih umjetnosti na grad podno Marjana!

Udruga Kurs pokrenula je rezidencijalni program Marko Marulić kako bi goste upoznala s književnim, kulturološkim i socijalnim prilikama u Hrvatskoj, posebice u Splitu, dok se istodobno domaća publika upoznaje s odabranom europskom književnom i umjetničkom scenom.

Organizatori su osigurali smještaj u opremljenom stanu u centru grada u trajanju od četiri tjedna te pokrivanje troškova boravka u iznosu od 800 eura. Termini boravka dostupni su tijekom svih mjeseci u 2023. godini. 

Prijava mora sadržavati:

  1. curriculum vitae (na hrvatskom, engleskom ili njemačkom);
  2. puna adresa (kontakt telefon i e-mail adresa);
  3. popis objavljenih djela;
  4. kratak opis planova rada u Splitu;
  5. pismo preporuke izdavača, kritičara ili udruženja pisaca. 

Rok za slanje prijava je 15. prosinca 2022. Prijave se šalju u PDF-formatu putem elektroničke pošte na e-mail adresu: maja6v@gmail.com.
 
Prijave će zaprimiti Povjerenstvo te izvijestiti odabrane kandidate najkasnije do 27. prosinca 2022. Nepotpune prijave i prijave koje ne udovoljavaju propisanim uvjetima, neće se uzeti u razmatranje.

Ostale informacije dostupne su na linku.

Sretno!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu