Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Radionica dramskog pisanja

Large sonder quest prh9riynhge unsplash
Četvrtak
09.04.2020.

Četvrta radionica dramskog pisanja splitskog HNK koju vodi docent na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti i nagrađivani dramatičar Tomislav Zajec, u ponešto prilagođenom online obliku, održat će se u terminu od 21. travnja do 4. svibnja. 

Na online radionici može sudjelovati do pet polaznika, bez obzira na godine, spol i mjesto prebivališta, a odabrat će ih voditelj radionice između prijavljenih kandidata. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a u kontekstu solidarnosti s ekonomski najugroženijima među kojima su i brojni umjetnici, i voditelj je odlučio svoj ovogodišnji angažman pokloniti HNK Split.

Radionica je zamišljena u formi dvotjednih online konzultacija u individualnom dogovoru sa svakim polaznikom, kontinuiranog dvotjednog praćenje rada na tekstu te naknadne revizije završenih drama.

Kandidati se prijavljuju elektronskom poštom na adrese drama@hnk-split.hr i tomislavzajec@outlook.com, s naznakom ''Za dramsku radionicu''. Prijavi je potrebno priložiti kratki životopis i sinopsis za dramski tekst na kojem se želi raditi, ili jednu raspisanu dramsku scenu po izboru samih polaznika.

Prijave se primaju do petka, 17. travnja, a popis odabranih polaznika bit će objavljen u ponedjeljak, 20. travnja na mrežnim stranicama Kazališta.


Izvor: HNK Split, foto: Sonder Quest

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu