Subota
07.03.2020.

Putopisni natječaj
Extra_large_canva_-_man_traveler_standing_alone_on_cliff_lake_and_foggy_mountains_on
A+ A-

Hrvatski klub putnika iz Šibenika raspisuje natječaj za dodjelu Nagrade Dijana Klarić.

Nagrada se dodjeljuje u pet kategorija:

- Najbolji putopis

- Najbolja putopisna fotografija

- Najbolji putopisni film ili video

- Najbolji projekt

- Putnik godine

Rok za prijavu je 1. travnja 2020. godine, a dodjela nagrada održat će se na Croatian Travel Festivalu u Šibeniku u svibnju. Tad će biti proglašena po tri finalista i pobjednik u svakoj kategoriji.

Prijave se šalju na e-mail adresu nagradadijanaklaric@gmail.com. U naslovu treba jasno naznačiti kategoriju za koju se kandidat natječe i priložiti kratka obrazloženja. U kategorijama Najbolji putopis, Najbolja putopisna fotografija i Najbolji putopisni film ili video u e-mailu je potrebno priložiti primjer uratka (ulomak putopisa, fotografiju u jpg ili pdf formatu, cjeloviti film ili dio filma), a za kategorije Najbolji putnički projekt i Putnik godine potrebno je poslati minimalno jednu karticu opisa po čemu je prijavljeni projekt/putnik od posebnog značaja ili interesa. E-mailu je potrebno priložiti i osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja).

Nagrada je pokrenuta u znak sjećanja na Dijanu Klarić, mladu šibensku putnicu i fotografkinju čiji su život i djelo bili vezani uz putovanja, umjetnost i radost življenja.

Detalje natječaja potražite na stranici Hrvatskog kluba putnika, Facebook stranici Nagrade Dijane Klarić ili upitom na navedenu e-mail adresu.


Izvor: Hrvatski klub putnika, foto: Tirachard Kumtanom

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.