Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Potpore Grada Rijeke

Large rijeka
Četvrtak
20.02.2014.
Grad Rijeka je odlučio u 2014. godini krenuti s pilot projektom poticanja književnog stvaralaštva na lokalnoj razini, prateći pozitivan trend Ministarstva kulture RH na državnoj razini, a s ciljem razvoja riječke književne scene. Za ovaj pilot program predviđen je u Proračunu Grada Rijeke za 2014. godinu iznos od 45.000,00 kuna.
Prijave se mogu podnijeti za dodjelu tromjesečne (15.000,00 kuna bruto) ili polugodišnje (30.000,00 kuna bruto) potpore književnom stvaralaštvu.
Potpore će se dodjeljivati za književno-umjetnički rad.
Pravo podnošenja prijave na Poziv imaju fizičke osobe koje djeluju na riječkoj književnoj sceni. Prijave će procijeniti Kulturno vijeće Grada Rijeke za nakladničku, knjižnu i knjižničnu djelatnost.
Podnositelji prijava dužni su dostaviti ispunjeni e-obrazac i arak oglednog rukopisa (minimalno 10 kartica teksta u elektroničkom obliku). Obrasce i dodatne informacije možete pronaći ovdje.
foto: Natalie Marchant

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu