Page arrow

Palunko na Libertas Film Festivalu

Large 2258
Utorak
22.02.2011.

Prva scenaristička radionica Palunko na dubrovačkom Libertas Film Festivalu održat će se pod vodstvom scenaristice i redateljice Jasmile Žbanić. Najbolji scenarij s radionice bit će realiziran u okviru radionice kratkog igranog filma koja će biti održana na Libertas Film Festivalu 2012. godine.
 
Radionica je namijenjena scenaristima i redateljma mlađe generacije koji posjeduju određeno filmsko iskustvo, a bit će otvorena za polaznike iz čitave regije. Na radionici će sudjelovati do deset polaznika, od čega pet scenarista i pet redatelja, koji će tokom pet festivalskih dana u intenzivnom grupnom radu raditi na razvoju i usavršavanju scenarija za kratkometražne igrane filmove.
 
Scenaristi svoje projekte mogu prijaviti sami ili u tandemu s redateljem, a redatelji se također mogu prijaviti individualno te tako pratiti rad radionice.
 
Radionica je otvorena za mlade scenariste i redatelje iz sljedećih zemalja regije: Albanija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Grčka, Hrvatska, Mađarska, Makedonija, Slovenija, Srbija, Rumunjska, Turska.
 
Radni jezici radionice bit će hrvatski i engleski. Radionica je otvorena autorima od 18 do 35 godina starosti. Od sudionika se očekuje tečno poznavanje engleskog jezika.
 
Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosi 200€ te uključuje troškove smještaja i prehrane za vrijeme trajanja radionice. Polaznici sami snose troškove putovanja.

Kontakt: palunko@hfs.hr, radionice@libertasfilmfestival.com

Više o procesu prijave i selekcije: www.palunko.org, www.libertasfilmfestival.com

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu