Booksa je na godišnjem od 18.7. do 30.8.! / Booksa is closed from July 18th until August 30th!
Close
Page arrow

Palunko na Libertas Film Festivalu

Large 2258
Utorak
22.02.2011.

Prva scenaristička radionica Palunko na dubrovačkom Libertas Film Festivalu održat će se pod vodstvom scenaristice i redateljice Jasmile Žbanić. Najbolji scenarij s radionice bit će realiziran u okviru radionice kratkog igranog filma koja će biti održana na Libertas Film Festivalu 2012. godine.
 
Radionica je namijenjena scenaristima i redateljma mlađe generacije koji posjeduju određeno filmsko iskustvo, a bit će otvorena za polaznike iz čitave regije. Na radionici će sudjelovati do deset polaznika, od čega pet scenarista i pet redatelja, koji će tokom pet festivalskih dana u intenzivnom grupnom radu raditi na razvoju i usavršavanju scenarija za kratkometražne igrane filmove.
 
Scenaristi svoje projekte mogu prijaviti sami ili u tandemu s redateljem, a redatelji se također mogu prijaviti individualno te tako pratiti rad radionice.
 
Radionica je otvorena za mlade scenariste i redatelje iz sljedećih zemalja regije: Albanija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Grčka, Hrvatska, Mađarska, Makedonija, Slovenija, Srbija, Rumunjska, Turska.
 
Radni jezici radionice bit će hrvatski i engleski. Radionica je otvorena autorima od 18 do 35 godina starosti. Od sudionika se očekuje tečno poznavanje engleskog jezika.
 
Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosi 200€ te uključuje troškove smještaja i prehrane za vrijeme trajanja radionice. Polaznici sami snose troškove putovanja.

Kontakt: palunko@hfs.hr, radionice@libertasfilmfestival.com

Više o procesu prijave i selekcije: www.palunko.org, www.libertasfilmfestival.com

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu