Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Natječaj za prozni rukopis

Large 1283
Nedjelja
07.12.2008.

Odjel za nakladništvo Matice hrvatske – Ogranak Osijek donijelo je odluku o raspisivanju 4. anonimnog natječaja za prozni rukopis (zbirka kratkih priča, roman). Natječaj je otvoren do 31. prosinca 2008. godine.

Na natječaj se primaju samo neobjelodanjeni cjeloviti prozni rukopisi pisani hrvatskim jezikom. Rukopis može biti pisan pisaćim strojem ili na računalu. Rukopis se šalje u tri primjerka. Rukopis se ne vraća. Nagrađeni rukopis honorirat će se s 5.000,00 Kn, i tiskat će ga Ogranak Matice hrvatske Osijek u biblioteci "Književna revija" te se pobrinuti za sve promotivne aktivnosti. Rukopis se šalje pod šifrom od 6 znamenaka. Nigdje ne smije biti naznačeno autorovo ime i prezime ili bilo kakvi drugi osobni podaci. Nakon okončanja natječaja bit će objavljen naslov nagrađenoga rukopisa. Nakon toga se autor nagrađenoga rukopisa treba javiti sa šifrom pod kojom je rukopis prijavio te pripadajućim osobnim podacima na telefon 031 / 283 - 499.
Natječajno povjerenstvo čine: Miroslav Mićanović, Mirta Bijuković i Ivan Trojan.
Rezultati natječaja bit će objavljeni do 31. siječnja 2009. godine na službenoj web-stranici Ogranka Matice hrvatske Osijek te u 'Vijencu' listu za kulturu Matice hravstke.
Rukopise slati na adresu: Ogranak Matice hrvatske Osijek, Strossmayerova 1/I, 31 000 Osijek, s naznakom: Natječaj za prozni rukopis.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu