Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Natječaj za prozne forme na temu podvodnog ribolova

Large 996
Ponedjeljak
30.06.2008.

S ciljem poticanja posjetitelja stranice www.submania.hr da podijele svoja ribolovna uzbuđenja, odlučili smo nagraditi najbolje priče koje će biti objavljene u ovoj godini.

U izbor ulaze sve priče, dnevnici, putopisi i sl. s temom podvodnog ribolova poslane i objavljene na ovim stranicama  do kraja godine. Sadržaj priče koju objavljujemo mora biti u skladu sa trenutno važećim zakonskim propisima.

Najbolju priču će do kraja siječnja 2009. izabrati tročlano povjerenstvo u čijem će sastavu biti dva podvodna ribolovca i jedan profesor hrvatskog jezika i književnosti. Ovome se još dodaju dva glasa proizašla iz rezultata glasanja na Submania forumu.

Kriterij izbora je zanimljivost priče prvenstveno za podvodne ribolovce, a onda  i širu publiku.  Dakle, cijeni se uspješna prezentacija doživljaja podvodnog ribolova, dobar opis tehnike ili ulova, literarni stil, duhovitost, dramaturgija, opremljenost fotografijama, te ostali elementi koji neki tekst čine dobrom pričom. Poželjno je da se priča temelji na stvarnim događajima, likovima i težinama.

NAGRADE

Glavna nagrada je ronilačko odijelo po mjeri koje daruje Neptun d.o.o . iz Pule, tvrtka koja osim trgovine ronilačke opreme ima i vlastitu proizvodnju ronilačkih odijela i pušaka za podvodni ribolov.

Druga nagrada je tečaj ronjenja na dah , a treća Overboard višenamjenska vodootporna torbica.

Svi autori objavljenih priča dobivaju Submania majicu.

Priče (u konačnoj verziji) treba slati u MS Word formatu na adresu info@submania.hr Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript s naznakom "Za natječaj". Uz potpis autora trebamo i podatke za kontakt. Slike se šalju posebno i to označene rednim brojevima (npr. slika1, slika2,...). U  tekstu priče  je potrebno označiti mjesta na koja ide pojedina slika.

Priče će biti objavljivane u rubrici Podvodni ribolov – Ribolovne priče.

Nemojte se sramiti, mnogi s nestrpljenjem očekuju vaše priče!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu