Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Natječaj za kratku priču strave

Large ff vizual
Četvrtak
07.06.2012.

Zamislite da ste usred šume, uz logorsku vatru, čuju se tek noćne ptice i pucketanje granja dok se vaša slušateljska publika namješta ne bi li bolje čula što im imate za ispričati. Sjene plešu po vašim licima, najkrhkija među vama u nekom trenutku vrisne, i tada znate – imate priču koja tjera strah u kosti.

Pošaljite je na natječaj za strašne horor priče i dopustite da vaša priča sledi krv u žilama i širokom čitateljstvu. Peteročlani žiri u sastavu Ivica Đikić, Želimir Periš, Mima Simić, Mario Kovač i Ivan Kralj odabrat će najbolje, odnosno najstrašnije priče, koje će biti objavljene u zbirci kratkih priča. Tri priče bit će i novčano nagrađene (najbolja priča osvojit će 1.500 kuna, drugoplasirana 750 kuna, a trećeplasirana 400 kuna).

Na natječaju mogu sudjelovati svi autori koji pošalju kratku priču pisanu na hrvatskom jeziku i ne dužu od 9.000 znakova (uključujući razmake). Prijavljena priča ne smije biti prethodno objavljena u bilo kojem obliku, te se autori obvezuju da ista neće biti objavljena do proglašenja rezultata natječaja.

Svi autori čije priče budu prihvaćene za objavu po ovom natječaju činom sudjelovanja u istom obvezuju se ne objavljivati odabrane priče u bilo kojem obliku prije publiciranja same zbirke.

Priče se šalju u obliku word dokumenta, potpisane šifrom, na e-mail adresu centar@cirkus.hr. Ključ šifre s podacima autora treba poslati kao zaseban word dokument.

Rok za slanje priča je 1. srpnja 2012.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu