Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Natječaj za kratku priču portala Najbolje knjige i CeKaPe-a

Large cekape
Ponedjeljak
18.06.2012.

Portal Najbolje knjige već godinu dana objavljuje na svojim stranicama kratke priče autora iz Hrvatske i regije, a sad vam, u suradnji s Centrom za kreativno pisanje (CeKaPe), prvi put pruža priliku i da vaše priče budu - nagrađene! I to ne bilo kako - tri vrlo vrijedne nagrade pobjednicima će omogućiti da još više usavrše svoje pisanje.

Pravo natjecanja imaju svi građani Republike Hrvatske i građani iz inozemstva koji pišu hrvatskim jezikom. Natječaj je javan. Priče ne smiju biti duže od 5.000 znakova, ne smiju biti objavljene, a neće se uzimati u obzir ulomci iz većih proznih cjelina ili već objavljeni radovi.

Natječaj je otvoren od 18. lipnja do 18. srpnja 2012.

Autori uz priču trebaju navesti svoje puno ime i prezime, telefon i adresu, kratke podatke o sebi. Priče pod pseudonimom ne ulaze u konkurenciju. Priče treba poslati na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com.

Popis svih priča pristiglih na natječaj objavit će se na portalu Najbolje knjige i internetskoj stranici Centra za kreativno pisanje, www.cekape.com

Odabrane priče pročitat će i ocijeniti žiri u tročlanom sastavu - Zoran Ferić (pisac), Miroslav Mićanović (pisac) i Tanja Tolić (glavna urednica portala Najbolje knjige). Po završetku natječaja, tri najbolje priče bit će objavljene na portalu Najbolje knjige i internetskoj stranici www.cekape.com.

Nagrade:

1. nagrada - besplatna ljetna škola pisanja u dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru (26. 8. 2012. - 2. 9. 2012.), za jednu osobu;
2. nagrada - besplatna semestralna radionica pisanja po izboru u CeKaPe, za jednu osobu;
3. nagrada - popust od 50% na semestralnu radionicu pisanja po izboru u CeKaPe, za jednu osobu.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu