Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Natječaj za kratku priču Hrvatske knjižnice za slijepe

Large photo 1508780709619 79562169bc64
Petak
07.01.2022.

Hrvatska knjižnica za slijepe raspisuje nagradni natječaj za najbolju kratku priču koji je namijenjen slijepim i slabovidnim državljanima Republike Hrvatske starijim od 18 godina.

Tema natječaja je slobodna. Svaki autor može poslati samo jedan rad. Radovi ne smiju biti duži od 5 kartica teksta (1 kartica teksta – 1800 znakova) i ne smiju biti dio dužeg proznog teksta. Priče moraju biti napisane na hrvatskom jeziku i ne smiju biti prethodno objavljivane.

Autori uz priču trebaju napisati svoje puno ime i prezime, telefon i adresu, te poslati kratke podatke o svom životu i radu.

Natječaj je javan, a tri najbolje priče novčano će se nagraditi.

Radovi se šalju na Brailleovom pismu ili na standardnom tisku i, po mogućnosti, u digitalnom zapisu na adresu Hrvatska knjižnice za slijepe (Šenoina 34, Zagreb) ili na e-mail adresu Knjižnice s naznakom za natječaj „Kratka priča“. Za sve dodatne informacije može se nazvati Ljerku Dinjar na broj telefona 01/6444-046.

Rok za slanje priča je 18. ožujka

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu