Četvrtak
11.04.2013.

Natječaj za Književnu nagradu 'Fran Galović'
Extra_large_fran_galovic
A+ A-

1. Nagrada se dodjeljuje za najbolju knjigu zavičajne tematike, bez obzira na književni žanr, pisanu hrvatskim jezikom - što, kaj ili ča narječjem. Nagrada se sastoji od diplome i novčanog iznosa.
2. Natjecati se mogu nakladnici ili pojedinci s prvim izdanjima knjiga koje su objavljene u vremenu od lipnja 2012. do kraja lipnja 2013.
3. Tri (3) primjeraka knjige treba poslati na adresu: GRAD KOPRIVNICA, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Zrinski trg 1/I, 48000 Koprivnica – s naznakom: za Nagradu 'Fran Galović'.
4. Nagrada će autoru biti uručena na svečanosti zatvaranja Međunarodnog festivala književnosti - 20. 'Galovićeva jesen' u Koprivnici krajem listopada 2013.
5. Nagradu 'Fran Galović' isti autor može dobiti samo jednom.

II

1. Nagrada se dodjeljuje za najbolju neobjavljenu kratku priču na temu identiteta, pisanu jednim od narječja hrvatskog jezika.
2. Dodjeljuju se tri nagrade: prva (1.), druga (2.) i treća (3.), a sastoje se od diplome i novčanog iznosa. 
3. Neobjavljenom pričom smatra se ona koja još nije ni na koji način dana na uvid javnosti (putem tiskanih ili elektroničkih medija, uključujući i internet). 
4. Priča može biti do 3 kartice teksta. 
5. Priču pod šifrom treba poslati do kraja lipnja 2013. na e-mail adresu: drustvene.djelatnosti@koprivnica.hr
Mail treba sadržavati priču, šifru, puno ime i prezime, telefon i adresu autora.
6. Nagrade će autorima biti uručene na svečanosti zatvaranja Međunarodnog festivala književnosti - 20. 'Galovićeva jesen' u Koprivnici krajem listopada 2013.

Natječaj je otvoren do 31. lipnja 2013.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.