Utorak
08.05.2012.

Natječaj za dramski tekst za djecu
Extra_large_mali_marulic
A+ A-

GRADSKO KAZALIŠTE LUTAKA SPLIT, organizator Festivala hrvatske drame za djecu s ciljem poticanja domaćeg dramskog stvaralaštva za djecu objavilo je javni poziv za prijavu tekstova i dodjelu Nagrade 'Mali Marulić'.

I.

Na Poziv mogu se prijaviti autori s novim dramskim tekstom pisanim za lutkarsko kazalište i kazalište za djecu. Tekst mora biti pisan na hrvatskom jeziku i ne smije biti izvođen ili objavljen do travnja 2013. godine kad će se održati 6. festival hrvatske drame za djecu 'Mali Marulić'. Tekstovi se šalju pod šifrom, a autor može prijaviti jedan tekst.

Gradskom kazalištu lutaka Split treba dostaviti tri primjerka teksta te u posebnoj omotnici (zatvorenoj), na kojoj je ispisana šifra, podatke o autoru (puno ime, adresa, broj telefona).

II.

Tekstove će čitati, ocjenjivati i o nagradama odlučivati stručna komisija koju imenuje ravnatelj GKL-a Split i festivala 'Mali Marulić'.

III.

Tekstovi se šalju na adresu: Gradsko kazalište lutaka Split, Tončićeva 1, 21000 Split, s naznakom za Nagradu 'Mali Marulić'. Tekstovi se primaju od 10. svibnja 2012. do 10. siječnja 2013.

IV.

Nagrade se objavljuju i uručuju na Festivalu hrvatske drame za djecu 'Mali Marulić' 2013. godine.

V.

Nagrada se sastoji od novčanog iznosa i to:
Prva nagrada: 15.000,00 kn
Druga nagrada: 10.000,00 kn
Treća nagrada: 6.000,00 kn.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.