Booksa je na godišnjem od 18.7. do 30.8.! / Booksa is closed from July 18th until August 30th!
Close
Page arrow

Natječaj časopisa 'The Split Mind'

Large novo za fotku

Facebook, 'The Split Mind'

Srijeda
06.07.2022.

Dobre vijesti stižu nam s Jadrana - otvoren je natječaj za književne i likovne radove časopisa The Split Mind! Ova godina za časopis je jubilarna, a za 20. broj u pripremi je nešto u potpunosti drugačije.

Organizatori pozivaju sve one koji pišu poeziju, prozu, prijevode i kritike da na adresu redakcije šalju radove povezane s temom Nedodirljivo, koja uobličuje pozadinu broja i njegov manifest. Radovi ne moraju biti tematski naslovljeni, ali u sebi moraju imati trag vašeg tumačenja nedodirljivog. Nedodirljivo kao neopisivo. Nedodirljivo kao nedostižno. Nedodirljivo kao transcedentalno. Nedodirljivo kao smisao svakog stvaranja i razvijanja.

Časopis je otvoren svim autorima neovisno o godinama ili državljanstvu. Jedna osoba može poslati najviše 3 pjesme/prijevoda i 1 priču/kritiku dužine do 5 kartica (9 000 znakova s prazninama). Radovi moraju biti napisani na hrvatskom, engleskom ili talijanskom jeziku u nekoj inačici programa MS WORD (font Times New Roman, veličina 12). Ne zaboravite u nazivu svakog dokumenta koji šaljete dodati svoje ime i prezime.

Radovi se šalju e-mailom kao privitak na adresu: thesplitmind1@gmail.com s naslovom maila 'Za natječaj 2022.' Uz radove, u mailu je potrebno navesti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja i adresu elektroničke pošte.

Natječaj traje do 1. kolovoza 2022. godine. Selekciju radova vrši uredništvo časopisa, a jedini kriterij odabira radova jest njihova kvaliteta i prethodno navedeni uvjeti natječaja. 

Pratite Facebook stranicu na kojoj će se objaviti popis odabranih autora čiji će radovi biti predstavljeni u jubilarnom broju. 

Sretno svima!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu