Page arrow

Natječaj časopisa 'The Split Mind'

Large novo za fotku

Facebook, 'The Split Mind'

Srijeda
06.07.2022.

Dobre vijesti stižu nam s Jadrana - otvoren je natječaj za književne i likovne radove časopisa The Split Mind! Ova godina za časopis je jubilarna, a za 20. broj u pripremi je nešto u potpunosti drugačije.

Organizatori pozivaju sve one koji pišu poeziju, prozu, prijevode i kritike da na adresu redakcije šalju radove povezane s temom Nedodirljivo, koja uobličuje pozadinu broja i njegov manifest. Radovi ne moraju biti tematski naslovljeni, ali u sebi moraju imati trag vašeg tumačenja nedodirljivog. Nedodirljivo kao neopisivo. Nedodirljivo kao nedostižno. Nedodirljivo kao transcedentalno. Nedodirljivo kao smisao svakog stvaranja i razvijanja.

Časopis je otvoren svim autorima neovisno o godinama ili državljanstvu. Jedna osoba može poslati najviše 3 pjesme/prijevoda i 1 priču/kritiku dužine do 5 kartica (9 000 znakova s prazninama). Radovi moraju biti napisani na hrvatskom, engleskom ili talijanskom jeziku u nekoj inačici programa MS WORD (font Times New Roman, veličina 12). Ne zaboravite u nazivu svakog dokumenta koji šaljete dodati svoje ime i prezime.

Radovi se šalju e-mailom kao privitak na adresu: thesplitmind1@gmail.com s naslovom maila 'Za natječaj 2022.' Uz radove, u mailu je potrebno navesti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja i adresu elektroničke pošte.

Natječaj traje do 1. kolovoza 2022. godine. Selekciju radova vrši uredništvo časopisa, a jedini kriterij odabira radova jest njihova kvaliteta i prethodno navedeni uvjeti natječaja. 

Pratite Facebook stranicu na kojoj će se objaviti popis odabranih autora čiji će radovi biti predstavljeni u jubilarnom broju. 

Sretno svima!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu