Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Mediji na drukčiji način

Large 1954
Srijeda
14.04.2010.

Simpozij 'Mediji na drukčiji način' u organizaciji Udruge studenata komunikologije i novinarstva 'Komuna' i Odjela komunikologije Hrvatskih studija održat će se, drugu godinu za redom, 7. svibnja 2010. godine.

Povodom toga U.S.K.N. Komuna i Odjel komunikologije HS-a raspisali su natječaj za najbolju fotografiju te najbolji studentski tekst (reportaža, putopis, esej). 

Najbolji tekstovi bit će bogato nagrađeni, objavljeni  u časopisu 'Oprez!' (tromjesečni časopis U.S.K.N. Komuna) te predstavljeni na samom Simpoziju.

Teme za tekstove, koji moraju sadržavati od 5.400 do 7.200 znakova, su sljedeće:

Mediji na drukčiji način (esej)
Mediji 22. stoljeća (esej)
Kad narastem bit ću televizor (esej)
Crni trag na prstima – loš papir ili loše novinarstvo (esej)
Reportaža (slobodna tema)
Putopis (slobodna tema)


Što se fotografije tiče, komunikacija je ono što vaša fotografija treba prikazivati. Stoga vam ostavljamo mašti na volju i očekujemo vaše kreativne uratke.

Pozivamo sve zainteresirane studente Sveučilišta u Zagrebu da se prijave na natječaj te tako sudjeluju na ovogodišnjem simpoziju 'Mediji na drukčiji način'.

Svoje originalne radove (s imenom i prezimenom, e-mail adresom i telefonskim brojem) pošaljite elektroničkom poštom na medijinadrukcijinacin@gmail.com najkasnije do 25. travnja 2010.

Istekom natječaja sve pristigle radove pažljivo će razmotriti i vrednovati stručno povjerenstvo.

Prilikom odabira radova u obzir će se uzeti autorova kreativnost i originalnost. 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu