Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3

Ljetni književni izazov

Large gaelle marcel l8snwgunqbu unsplash

Gaelle Marcel, 'Unsplash'

Utorak
28.06.2022.

Na našu adresu stigao je osvježavajući ljetni prijedlog za mlade i najmlađe!

Gradska knjižnica Kaštela deveti put provodi program poticanja čitanja tijekom ljeta pod naslovom Ljetni književni izazov – čitaj knjige i osvoji nagradu. Svakog ljeta u izazov se uključuje sve veći broj djece s područja Kaštela, ali i sve veći broj djece koja u Kaštelima ljetuju.

U Ljetnom književnom izazovu mogu sudjelovati predškolci, osnovnoškolci i srednjoškolci koji su učlanjeni u Gradsku knjižnicu Kaštela. Svi oni mogu doći u najbliži odjel GKK sami ili s roditeljima, gdje će ih knjižničarke upisati kao ovogodišnje natjecatelje te će im dati prijavnicu, odnosno Dnevnik čitanja u kojemu će biti upisani svi naslovi koje su posudili i pročitali tijekom ljeta. Po povratku knjige u knjižnični odjel natjecatelji će u Dnevnik napisati kratak osvrt, a isto će moći učiniti, po želji, i u Facebook grupi Kaštelanko – književni klub za djecu i mlade, u kojoj će jedni drugima preporučivati knjige za čitanje.

Ljetni književni izazov GKK traje do 5. rujna 2022. godine. Svi oni koji su pročitali deset i više knjiga na završnoj svečanosti dobit će zaslužene diplome, dok će po troje djece koja su pročitala najviše knjiga u pojedinoj kategoriji (predškolci, niži i viši razredi osnovne škole i srednja škola), uz diplome, dobiti i nagrade koje će osigurati pokrovitelj ovogodišnjeg izazova.

Uključite se u ovu zanimljivu utrku i postanite najčitatelj još jednog ljeta u Kaštelima!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu