Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Kratke priče u Samoboru

Large samobor
Nedjelja
16.03.2014.
Gradska knjižnica Samobor raspisuje natječaj za kratku priču. Na natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske koji pišu hrvatskim jezikom, svaki samo s jednim radom, a tema kratke priče je slobodna.
Rok za prijavu je 30. lipnja 2014. Kratka priča ne smije biti već objavljena, a može imati najviše 9000 znakova (s prazninama), odnosno 5 kartica teksta.
Natječaj je anoniman, stoga kratke priče treba slati u 5 primjeraka i na cd-u, označene šifrom, na adresu: 
Gradska knjižnica Samobor
Krležina 9
10 430 Samobor
s naznakom: "Natječaj za kratku priču”. 
Ostale podatke (puno ime i prezime autora/autorice, adresa, telefon, rješenje šifre) treba priložiti u zasebnoj, zatvorenoj kuverti s naznakom "Osobni podaci”. 
Neće se uzimati u obzir ulomci iz većih proznih cjelina ili već objelodanjeni radovi. Nepotpune prijave ili priče koje ne odgovaraju zadanom broju znakova (kartica) te ostalim propozicijama Natječaja neće se uzimati u obzir.
Kratke priče ocijenit će stručni žiri te dodijeliti prvu, drugu i treću nagradu. 

Nagrade su novčane.
1. nagrada..........1500 kuna
2. nagrada..........1000 kuna
3. nagrada............500 kuna 
Osim toga, žiri će izabrati 10 najuspjelijih priča koje će biti objavljene u elektroničkom obliku na web stranici Gradske knjižnice Samobor i u tiskanom izdanju u Zborniku. 
Dodjela nagrada i javno čitanje nagrađenih priča bit će organizirani u povodu Mjeseca hrvatske knjige 2014. i proslave Dana Grada Samobora. 
foto: Miroslav Vajdić

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu