Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Književni natječaj Ulaznica 2013.

Large ulaznica3
Četvrtak
30.05.2013.

Pravo sudjelovanja na književnom natječaju Ulaznica 2013 imaju svi autori/ice koji pišu na bhsc jezicima.

Radovi se primaju do 15.9.2013. godine na adresu Gradska narodna biblioteka 'Žarko Zrenjanin', Trg slobode 2, 23000 Zrenjanin, Srbija, sa naznakom: za Konkurs Ulaznica 2013. Radovi se ne mogu slati putem e-maila.

Otkucani ili odštampani radovi potpisuju se šifrom, a rješenje šifre s osobnim podacima, adresom, brojem telefona i e-mail adresom autora/ice šalje se u posebnoj koverti koja se prilaže uz radove. Očekuje se da stigne najviše do 5 pjesama, 3 priče i 3 eseja. Dužina pojedinačne priče ili eseja ne smije prelaziti 20.000 znakova. Rukopisi se šalju u tri primjerka. Rukopisi se ne vraćaju.

Odluku o nagradama koje se sastoje od novčanog iznosa, diplome i objavljivanja u posebnom broju časopisa Ulaznica donijet će žiri koji će imenovati redakcija časopisa. Proglašenje dobitnika i uručenje nagrada obavit će se na završnoj svečanosti u Gradskoj narodnoj biblioteci 'Žarko Zrenjanin', u Zrenjaninu u petak, 13.12.2013. godine. Tom prilikom bit će promoviran broj Ulaznice u kojem će biti objavljeni nagrađeni radovi.

Za više informacija javite se na telefon +38123566210 ili na e-mail adresu zrulaznica@gmail.com.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu