Sukladno važećim mjerama klub Booksa zatvoren je od 28.11. do 21.12. / Due to COVID-19 Booksa is closed from November 28th until December 21st.
Close
Page arrow

Književni natječaj 'More riječi'

Large jonas verstuyft rn1 gngyy3g unsplash
Nedjelja
22.03.2020.

Književni natječaj More riječi (A Sea of Words) namijenjen je promicanju mladih glasova zemalja mediteranskog područja i međukulturnog razumijevanja. Od 2008. godine organiziraju ga Zaklada Anna Lindh, koja radi na dijalogu kultura euro-mediteranske regije, te Europski institut za Mediteran (IEMed). Ove godine natječaj stavlja naglasak na doživljaje i osjećaje mladih ljudi u vezi klimatskih promjena.

Kratke priče na nekom od 42 jezika Euro-Mediterana mogu se slati do 17. svibnja. Trebate imati između 18 i 30 godina, a prijaviti se možete s jednom pričom koja neće imati više od 2500 znakova. Adresa za slanje je concurso@iemed.org, a poruci dodajte naslov priče, svoje ime i prezime, broj mobitela/telefona, fizičku i elektroničku adresu i datum rođenja.

Odabrane priče bit će objavljene u digitalnom izdanju, zajedno s prijevodom na engleski. Autori deset najboljih priča bit će pozvani na rujansku dodjelu nagrada i radionicu kreativnog pisanja u Barceloni.

Više informacija i detalja pronađite na linku.


Izvor: A Sea of Words, foto: Jonas Verstuyft

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu