Page arrow

Književni natječaj 'More riječi'

Large jonas verstuyft rn1 gngyy3g unsplash
Nedjelja
22.03.2020.

Književni natječaj More riječi (A Sea of Words) namijenjen je promicanju mladih glasova zemalja mediteranskog područja i međukulturnog razumijevanja. Od 2008. godine organiziraju ga Zaklada Anna Lindh, koja radi na dijalogu kultura euro-mediteranske regije, te Europski institut za Mediteran (IEMed). Ove godine natječaj stavlja naglasak na doživljaje i osjećaje mladih ljudi u vezi klimatskih promjena.

Kratke priče na nekom od 42 jezika Euro-Mediterana mogu se slati do 17. svibnja. Trebate imati između 18 i 30 godina, a prijaviti se možete s jednom pričom koja neće imati više od 2500 znakova. Adresa za slanje je concurso@iemed.org, a poruci dodajte naslov priče, svoje ime i prezime, broj mobitela/telefona, fizičku i elektroničku adresu i datum rođenja.

Odabrane priče bit će objavljene u digitalnom izdanju, zajedno s prijevodom na engleski. Autori deset najboljih priča bit će pozvani na rujansku dodjelu nagrada i radionicu kreativnog pisanja u Barceloni.

Više informacija i detalja pronađite na linku.


Izvor: A Sea of Words, foto: Jonas Verstuyft

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu