Kazališni kritičari

Foto: Libracesp (Pixabay)
Ponedjeljak
28.09.2015.
Književna udruga Ludens organizira radionicu pisanja kazališne kritike u Zadru. Cilj radionice je upućivanje i osposobljavanje polaznika za kritički prikaz i analizu predstave te širenje (produbljivanje) znanja o različitim vrstama kazališne izvedbe. Polaznici će prvenstveno raditi na pisanju i usavršavanju vlastitih tekstova.

Radionica će se odvijati jednom ili dva puta tjedno u listopadu i studenom u prostorijama Sveučilišta (stari kampus). Voditeljica/moderatorica radionice je dr. sc. Ana Gospić Županović.
Natječaj je otvoren za sve zainteresirane koji se žele okušati u pisanju kritike ili artikulaciji kritičkog iskaza. Jedino što vam treba su sklonost prema kritičkoj analizi  i ljubav prema kazalištu kao izvedbenoj umjetnosti.
Za prijavu na radionicu potrebno je poslati 1 do 2 teksta kritike (pokušaja kritike) ili samo kratko motivacijsko pismo s kontakt-podacima (maksimalna duljina teksta je 2 kartice) na osnovu čega će se ovisno o broju zainteresiranih vršiti selekcija. Prijave su otvorene do ponedjeljka 19. listopada 2015.
Za prijavu, dodatne informacije ili upite javiti se na adresu elektroničke pošte udruga.ludens@outlook.com ili agospic@unizd.hr . 
Požurite jer broj mjesta je ograničen!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu