Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Javna biblioteka

Large calibre
Nedjelja
30.06.2013.

Radionica pod imenom Javna biblioteka/Public library uvest će svoje polaznike u svijet amaterskog bibliotekarstva. Cilj radionice je doprinijeti većem pristupu znanju i borbi za opstanak javnih knjižnica. Polaznici će na radionici učiti koristiti program Calibre, prenositi knjige na vlastiti elektronski čitač i dijeliti ih s drugima. 

Voditelj radionice je Marcell Mars (poznat i kao Nenad Romić), zagrebački kulturni istraživač, borac za slobodni softver i jedan od osnivača Multimedijalnog instituta - mi2 i net kluba mama
Radionica će se održati 15. i 16. srpnja u Novom Sadu u Omladinskom centru CK13. Prijaviti se možete slanjem e-maila na adresu anica.stojanovic@ck13.org.
Radionica je dio dvodnevnog programa koji je posvećen razmatranju suvremenih načina arhiviranja znanja i umjetnosti na Internetu. U programu će sudjelovati gostujući predavači: američki umjetnik Kenneth Goldsmith (UbuWeb), slovački aktivist Dušan Barok (Monoskop) i programer Simon Worthington (Hybrid Media Publishing, Mute).
izvor: kuda.org
foto: Roscoe Ellis

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu