Page arrow

Jacobs Monarch natječaj za najbolju kratku priču

Large nadji uru za
Četvrtak
19.04.2012.

Kreativni natječaj za kratku priču otvoren je 18. travnja i trajat će do 10. svibnja. Tijekom tog perioda svi zainteresirani mogu objaviti svoje radove na FB stranici Nađi uru za literaturu. Pisce amatere koji će se naći u užem izboru biraju FB članovi koji mogu glasovati i komentirati objavljene radove.
Pisci amateri ulaskom u uži izbor dobijaju mogućnost da se susretnu s proslavljenim piscem Zoranom Ferićem i razmjene aromagične ideje i kvalitetne savjete koji će im pomoći u doradi njihovih literarnih djela. Potom će tročlani stručni žiri izabrati pobjedničku priču, a imena troje nagrađenih autora bit će objavljena u sklopu Europskog festivala kratke priče u Zagrebu.

Najkreativnijima će pripasti ne samo slava, nego i vrijedne novčane nagrade od tisuću, dvije ili tri tisuće kuna, Jacobs Monarch poklon paketi i čast da njihova djela komentira hrvatski pisac Zoran Ferić.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu