Page arrow

Goran za mlade pjesnike

Large goran za mlade 2021
Petak
03.12.2021.

Pozor, mlade pjesnikinje i pjesnici: SKUD Ivan Goran Kovačić i Goranovo proljeće raspisali su novi natječaj Goran za mlade pjesnike.

Uvjeti su sljedeći:

U natječaju mogu sudjelovati pjesnikinje i pjesnici koji nisu stariji od 30 godina na dan zatvaranja natječaja i koji nikada nisu objavili knjigu poezije.

Na natječaj je potrebno poslati cjelovit rukopis pjesničke zbirke u otvorenom (word) dokumentu koji ne smije sadržavati ime autora/ice ni u jednom dijelu dokumenta.

Uz rukopis treba poslati kratku biografiju s imenom i prezimenom na početku, datum i godinu rođenja, broj telefona i adresu elektroničke pošte te točnu adresu stanovanja.

Žiriranje će se odvijati anonimno, bez uvida žirija u autorstvo pojedinih rukopisa.

Nagrađeni rukopis biti će objavljen u obliku knjige, u ediciji Novi hrvatski pjesnici, u izdanju SKUD-a Ivan Goran Kovačić.

Rok za slanje pjesama je 31. prosinca 2021.

Rukopise s naznakom ''za nagradu: Goran za mlade pjesnike'' u naslovu poruke, isključivo u elektronskom obliku, slati na e-mail: natjecaj@igk.hr.

Brzo po svoje rukopise i šaljite na natječaj! Više informacija na linku.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu