Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Europska oznaka jezika

Large european flag in karlskrona 2011
Nedjelja
25.05.2014.
Na stranicama Agencije za mobilnost i programe EU objavljen je javni poziv za iskazivanje interesa za dodjelu Europske oznake jezika. Rok za predaju prijava je 30. lipnja 2014. godine.
Europska oznaka jezika je inicijativa koju koordinira Europska komisija, a Hrvatska joj se pridružila 2014. godine. Europska oznaka za inovativne projekte u nastavi i učenju jezika je nagrada koja potiče nove inicijative u području učenja i poučavanja, nagrađuje nove tehnike poučavanja jezika, promiče i potiče uvođenje dobre prakse. Priznanje, odnosno nagrada je dostupna svim oblicima obrazovanja i osposobljavanja bez obzira na dob polaznika ili primijenjenu metodu te se oslanja na poticanje inovativnih pristupa u učenju jezika. Ovogodišnja dodjela nagrade će se održati u okviru Europskog dana jezika 26. rujna.
Europska oznaka je otvorena za inicijative i postignuća u školama i obrazovnim institucijama, kako privatnim tako i javnim. To mogu biti organizacije iz područja obrazovanja i osposobljavanja, lokalne zajednice, poslodavci, različita društva i udruge. Sudjelovanje je otvoreno za sve koji provode projekt koji ispunjava ciljeve inicijative.
Natječajnu dokumentaciju možete preuzeti na ovoj poveznici
Bazu podataka s nagrađivanim projektima u drugim zemljama možete pregledati ovdje.
Za sva dodatna pitanja i informacije možete se obratiti mailom na adresu: ell@mobilnost.hr
foto: Wikipedia

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu