booksa

Staljin kao pjesnik?

Prije nego li je postao revolucionar i diktator svjetskog zloglasa, Josif Visarionovič Džugašvili bio je ni manje ni više nego priznati pjesnik. I još k tome,kažu, dobar!

booksa

Darwinova pisma dostupna javnosti

Upoznajte nježniju stranu gospodina Charlesa Darwina, čovjeka koji je znao da su ljudi u pravu kad jedni druge nazivaju majmunima!

booksa

Umro je Albert Goldstein

Hrvatski izdavač, urednik, književnik i prevoditelj Albert Goldstein preminuo je iznenada u petak u Zagrebu u 65. godini života.

booksa

Kvizni štab, 19.5.2007.

Moje omiljeno doba dana je petak predvečer i navečer. Zašto? Jer se tad igra kviz u Booksi. I vjerujte, nije lako kada vam netko to oduzme.

booksa

Izložba minijaturnih knjiga

Zateknete li se u New Yorku posjetite ovu zanimljivu izložbu knjiga manjih od osamdeset milimetara. I svakako ponesite naočale! 

booksa

Top lista za spas dječaka!

Popunite našu listu najprimjerenijih knjiga za dječake i spasite ih od konobarenja u Booksi, karijere na baušteli ili iskakanja iz torte!

booksa

Razgovor sa Céline Curiol

S autoricom knjige 'Glas bez odziva', te novog djela 'Permission' čiji prijevod još čekamo razgovarali smo u Booksi u sklopu književne večeri.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.