booksa

Art-Anima - za SF, horor i fantasy

Na adresi Art-Anima.com nalazi se zanimljiv site posvećen fantastičnoj književnosti. Ako još niste, vrijeme je da ga provjerite. Jedan natječaj u toku! 

booksa

Pobjednici prve Zadaćnice

Znamo pobjednike prve Zadaćnice koja je pisana na temu 'Bilo je časno živjeti s Titom'. Vrbanc, Trlek i Pranger, čestitamo!

booksa

Besplatni udžbenici

Zahvaljujući Nacionalnoj strategiji o obaveznom srednjem školstvu, na jesen će se u 2.505 hrvatskih škola dijeliti besplatni udžbenici.

booksa

Promjena paradigme u Bordersu

Donedavno najuspješniji lanac knjižara Borders našao se u financijskim neprilikama iz kojih se namjeravaju izvući novom poslovnom taktikom.

booksa

Truliks, zbirka čudnih priča

Knjiga koja počinje s definicijom muškog spolnog organa krenula je na put do hrvatskih knjižara. Autor knjige je bloger Vjekoslav Bošković. 

booksa

Potter vijesti

Do objavljivanja posljednjeg nastavka Harryja Pottera brojimo još sitno. Točnije 22 dana. Slijedi pregled događanja u proteklih par mjeseci.

booksa

Dijele se tiskani Knjigomati!

Virtualni časopis za književnost 'Knjigomat' dobio je svoje prvo ukoričeno izdanje koje uz malo sreće i pameti može biti vaše!  

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.