booksa

Književni koktel

U obranu Güntera Grassa stala i kuharica; Milko Valent na francuski način; započelo glasovanje za ovogodišnje nagrade Kiklop.

booksa

Julianne Moore uzvraća udarac

Od pjegavice kojoj su se rugali u školi do jedne od najuspješnijih glumica današnjice, a odnedavno i autorice knjige za djecu. Čitamo Julianne Moore. 

booksa

NOSF ponovno jaše

Za jubilarni 25. broj NOSF magazina za znanstvenu fantastiku ne trebate trčati do  kioska. Jednostavno ga skinite s interneta.

booksa

'Dajem se cijela u knjigu'

Kaže nam najfriškija dobitnica Man Booker nagrade, Anne Enright, koju sad nazivaju 'nastavljačicom irske književne tradicije'.

booksa

I Booker ženi!

Irskoj spisateljici Anne Enright suprotno svim naklapanjima, prognozama i očekivanjima dodijeljen je ovogodišnji ManBooker.

booksa

Važno je zvati se Oscar

Da Britanci imaju uvrnuti smisao za humor potvrdilo je i nedavno istraživanje. Njima su Oscar Wilde, Liam Gallagher i Shakespeare jako smiješni.

booksa

Uskoro šou! Crtani romani šou!

Aaaaahjaaaaaaaak!! Hiljadu mu darkvudskih bubnjeva! Svih mi napitaka moga djeda apotekara! Svih mi brkova moje familije!

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.