booksa

Jergović i Coelho

Ponekad je dovoljno gledati košarkašku utakmicu da biste počeli razmišljati o književnosti. Uz Hrvatsku i Portugal, Jergović se sjetio Coelha. 

booksa

Natječaj Republike Titoslavije

Republika Titoslavija poziva sve autore stripa s prostora bivše Juge da se ujedine u javljanju na natječaj na temu 'Strip o Če Gevari'.  

booksa

Cenzure

Azijske države provode cenzuru obustavom distribucije. U Rusiji na udaru cenzure Kasparov, a u Kini vodiči koji spominju masakr na Tiananmenu.

booksa

Literarne posljedice 11. rujna

Novinar portala 'USA Today' Bob Minzesheimer istražio je odnos fikcije i nefikcije na temu napada na Svjetski trgovinski centar.

booksa

Najljepše hrvatske knjige

Zaklada Stiftung Buchkunst iz Frankfurta potvrdila je izbor i prispijeće najljepših hrvatskih knjiga u sezoni 2006./2007.

booksa

Mladi Englezi najviše vole Roalda Dahla

Spisateljica J.K. Rowling koja je postala prava globalna izdavačka senzacija ipak nije omiljeni pisac među mladim Britancima. Roald Dahl je!

booksa

Zapisi s Reading grupe 2

Najnovija knjiga Ivice Ðikića 'Ništa sljezove boje' prošla je jako dobro na Booksinoj Reading grupi. Slijede 'Eskimi' Damira Karakaša.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.