booksa

Hrvatske pjesnikinje, kažite im!

Ana Božičević-Bowling, zagrebačka pjesnikinja s američkom adresom poziva sve hrvatske kolegice da sudjeluju u njezinom istraživanju.

v.p.

Torjanac u Amazonovom podcastu

U početku bijaše knjiga, nakon nje došle su ilustracije, a na kraju bit će i film. Govorimo o Piju i njegovom životu koji je oslikao naš Tomislav Torjanac. 

m.m.

Sa(n)jam Balkan u Istri

Program ovogodišnjeg festivala knjige i autora Sa(n)jam knjige u Istri broji 94 događaja - izložbe, koncerte, predstave i dječje radionice.

booksa

Kvizni štab, 30.11.2007.

Nakon dvije uzastopne pobjede, kviz je ponovno sastavljao Minimax. I, moram priznati, izgubio se entuzijazam, nije nam ni približno gušt kao nekad.

m.m.

Cervantes Juanu Gelmanu

Teme židovskog naslijeđa, obitelji, Argentine i iskustva argentinskog 'prljavog rata' pjesnika Juana Gelmana nagrađene su Cervantesom.

booksa

Osvojite dvije pustolovine Dirka Gentlyja

U jednoj se Dirk Gently služi holističkim pristupom kako bi riješio različite zapetljane slučajeve, dok nam u drugoj pokazuje kako su stvari povezane. 

v.p.

'Men in Space' Toma McCarthyja

Druga knjiga Toma McCarthyja pojavila se na vitrualnim policama Amazona. Tko je čitao 'Remainder' naručit će svoj primjerak.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.