booksa

NOSF ponovno jaše

Za jubilarni 25. broj NOSF magazina za znanstvenu fantastiku ne trebate trčati do  kioska. Jednostavno ga skinite s interneta.

booksa

'Dajem se cijela u knjigu'

Kaže nam najfriškija dobitnica Man Booker nagrade, Anne Enright, koju sad nazivaju 'nastavljačicom irske književne tradicije'.

booksa

I Booker ženi!

Irskoj spisateljici Anne Enright suprotno svim naklapanjima, prognozama i očekivanjima dodijeljen je ovogodišnji ManBooker.

booksa

Važno je zvati se Oscar

Da Britanci imaju uvrnuti smisao za humor potvrdilo je i nedavno istraživanje. Njima su Oscar Wilde, Liam Gallagher i Shakespeare jako smiješni.

booksa

Uskoro šou! Crtani romani šou!

Aaaaahjaaaaaaaak!! Hiljadu mu darkvudskih bubnjeva! Svih mi napitaka moga djeda apotekara! Svih mi brkova moje familije!

booksa

Kvizni štab,12.10.2007.

Ovaj puta nije potrebno reći: "Što čekate vi koji ne dolazite?". U petak su se na kvizu pojavile neke nove ekipe. Ukupno čak 59 ljudi.

booksa

Bibliofilija nije zarazna

Da je, glavni i odgovorni krivac za epidemiju bio bi Božidar Alajbegović Moljac koji nam je dozvolio da provirimo u njegovo 'Utočište od riječi'.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.