booksa

Bojno polje Istra

Ako ste bez ideja za početak Nove godine imamo mi jedan prijedlog. Započnite je s SF-om. Recimo, novim Danilom Brozovićem.  

m.m.

Uspješne tranzicije

Umjesto u tisak svoje riječi i rečenice prvo pošaljite na net. Ove se godine internet pokazao kao rasadnik dobrih književnih debitanata.

v.p.

Književna 2007. - KVIZ!

Ako ste slučajno pomislili da se u književnosti ove godine nije desilo ništa zanimljivo, tek pokoji novi naslov i novo ime, varate se.

m.m.

Književni koktel

Reizdanje Pullmanovog 'Polarnog svjetla'; Collinsov rječnik bogatiji za 'Facebook'; Tisak otvara desetak novih knjižara; skinite kile pijenjem vina.

m.m.

Arden: svijet velikog Shakespearea

"All the world's a stage, and all the men and women merely players", vizionarski će Shakespeare 1600. Danas igramo Arden.

booksa

Najbolje školske zadaćnice

Neki smo vam dan obećali da ćemo se tekstovima na temu božićnih i novogodišnjih blagdana boriti protiv histerije shoppinga. Čitajte!

m.m.

Gdje je danas Heinrich Böll?

Zapitali su se prisutni na književnoj večeri na temu 'Pisac i društveni/politički angažman' održanoj u petak u Booksi. I pronašli odgovor.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.