booksa

Zdravo maleni, zdravo svi!

Na ovogodišnjem Interliberu naći će se ponešto i za najmlađe i to u sklopu posebnog programa za djecu i mlade pod nazivom 'Kinder Liber'.

booksa

Finiš nagrade V.B.Z.-a i net.hr-a

Dok brojimo sitno do proglašenja najboljeg neobjavljenog romana u 2007., pročavrljali smo s jednim članom žirija - Zoranom Ferićem.

booksa

Interliber - niski start

Najveći hrvatski sajam samo što nije. Od sutra, po 30. put uz brojne popuste na knjige, gostovanja pisaca i dodjele nagrada.

booksa

Kvizni štab, 2.11.2007.

Kviz je jedna od važnijih stvari u životu, ali nije jedina. Tu su još Hajduk, ljubav i vino. I neki bendovi zbog kojih sam spreman potegnuti u inozemstvo.

booksa

Književna konceptuala

Kakve veze književnost ima s novim tehnologijama, videom, eksperimentalnim filmom, ovcama i konceptualom najbolje zna Siniša Labrović.

booksa

Čitajte na netu

Kritike izdavača iz pera Knjiškog moljca tempirane prije Interlibera; Sanja Lovrenčić o osvojenom Gjalskom; Darija Žilić o tzv. 'ženskoj poeziji'.

booksa

Frankly, my dear, I don't give a damn!

Riječi su jednog od najvećih zavodnika u književnosti, Rhetta Butlera, junaka sage 'Zameo ih vjetar' koji od idućeg tjedna nudi svoju verziju priče.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.