booksa

Kvizni štab, 30.11.2007.

Nakon dvije uzastopne pobjede, kviz je ponovno sastavljao Minimax. I, moram priznati, izgubio se entuzijazam, nije nam ni približno gušt kao nekad.

m.m.

Cervantes Juanu Gelmanu

Teme židovskog naslijeđa, obitelji, Argentine i iskustva argentinskog 'prljavog rata' pjesnika Juana Gelmana nagrađene su Cervantesom.

booksa

Osvojite dvije pustolovine Dirka Gentlyja

U jednoj se Dirk Gently služi holističkim pristupom kako bi riješio različite zapetljane slučajeve, dok nam u drugoj pokazuje kako su stvari povezane. 

v.p.

'Men in Space' Toma McCarthyja

Druga knjiga Toma McCarthyja pojavila se na vitrualnim policama Amazona. Tko je čitao 'Remainder' naručit će svoj primjerak.

m.m.

Luko Paljetak pod Starom maslinom

U sjeni jednog od triju najstarijih maslinovih stabala na svijetu, Luko Paljetak dobio je nagradu za cjelokupno stvaralaštvo.

m.m.

Ženska kuna vrijedi 0,75 lipa

U četvrtak se u sklopu Dana M.J. Zagorke održao okrugli stol na temu 'Novinarke danas: što se promijenilo od Zagorkinih vremena?' Dakle, što?

m.m.

Čitajte na netu

Ivan Vidić za Vijenac; Enki Bilal za Dnevni avaz; Marijana Ogresta za Algoritam te nova priča Vlade Bulića na Kulturpunktu.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.