Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Zdravo maleni, zdravo svi!

Large 467
Ponedjeljak
05.11.2007.

Dok roditelji sumanuto kupuju knjige, djecu će na Interliberu s knjigama upoznavati brojni gosti programa Kinder Liber kojeg je osmislila Ana Ðokić, organizatorica Festivala PAZI, KNJIGA!, u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom i tvrtkom Ferrero.

Program se sastoji od književnih čitaonica, igraonica i radionica koje će se odvijati na Kinder Liber štandu u 6. paviljonu svaki dan Interlibera od 11 do 17 sati.

Osim standardnih čitaonica i igraonica, posebno su zanimljive likovna radionica 'Crtaj, slikaj stvaraj – uz Kinder se zabavljaj!' koju vodi Irena Jukić Pranjić te radionica crtanja i pisanja stripa 'Kinder stripoteka', koju vodi Maja Duvnjak.

"Svake godine na Interliber dolazi velik broj djece i izuzetno sam ponosna što će ove godine upravo oni moći uživati u cjelodnevnom programu namijenjenom samo i isključivo njima. Sigurna sam da će ih oduševiti i sam program kao i pokloni knjiga, blokova, bedževa i Ferrerovih čokolada koje smo pripremili za sve male posjetitelje Kinder Libera. Osobito sam sretna što je Ferrero prepoznao važnost književnosti u životu djece podržavši stvaranje ovog programa, čime su postali prva tvrtka u Hrvatskoj koja pruža izravnu izvaninstitucionalnu potporu domaćim autorima i ilustratorima za djecu i mlade", kaže Ana Ðokić.

Raspored programa Kinder Liber:

11.00 – Kinder pričaonica (čitanje dječjih slikovnica i knjiga)
13.00 – Novo! Novo! (promocije najnovijih dječjih izdanja)
15.00 – 'Crtaj, slikaj, stvaraj – uz Kinder se zabavljaj!' (likovna radionica)
17.00 – Kinder stripoteka (radionica stripa)

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu