Ponedjeljak
14.03.2016.

Otkazano gostovanje Alaina Badioua

booksaExtra_large_petrova_gora
Petrova gora (Foto: Wikipedia)
A+ A-
Nažalost, zbog bolesti, francuski filozof Alain Badiou je otkazao svoje gostovanje u Hrvatskoj. Uprkos tome organizatori će održati dio programa, i to:
 
- 18.03. [petak] u 19h u Booksi, razgovor Poezija, komunizam, sreća u kojemu sudjeluju Vladimir Đurišić, Judith Pollet, Slobodan Karamanić, Ivana Momčilović, Ivan Šamija i Leonardo Kovačević.
 
- 19.03. [subota], posjet Petrovoj gori i na njoj iscrpniji razgovor Poezija i komunizam, kao i nekoliko simboličkih akcija sjećanja na dane otpora i antifašističke borbe. Sanja Horvatinčić će voditi kroz spomenički memorijal.
 
Kroz sve programe, Nina de Vromme, nizozemska redateljica, započet će sa snimanjem filma koje će se završiti naknadnim intervjuom s Alainom Badiouom na temu 'Fašizam, komunizam, sreća'.
 
Konačno, svi koji dođu na razgovor u Booksu dobit će primjerak Badiouove knjige Metafizike stvarne sreće koju su upravo objavili Booksa i MaMa.
 
Čekamo vas!
 
Edicija Jugoslavija, Mama, Booksa
POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.