Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Odesa by night

Large 415
Srijeda
10.10.2007.

Kako nam slijedi izrazito aktivno i nadasve naporno doba godine, ono prije izbora, te kako još uvijek ne znamo hoće li se izmijeniti obvezujuća pravila o tome kako će televizori i radija s nacionalnom koncesijom pratiti predizbornu kampanju, možemo vam samo poželjeti višak neiskorištenih slobodnih dana na poslu koja ćete sad iskoristiti za zatvaranje u stanove i spuštanje roleta na prozorima. Ako niste od tih sretnika nudimo vam zanimljiv putopisni tekst o tome kako su prošli izvanredni parlamentarni izbori u Ukrajini na kojima je u međunarodnom promatračkom timu bio Tihomir Ponoš, a koji bi vam mogao pomoći u pripremama za ono što nam slijedi. 

Tihomir Ponoš proveo je jedan cijeli dan i jednu cijelu noć u sobi s nešto više od 12 stolica. Jesu li bile tapecirane i jesu li se u jednoj od njih skrivali briljanti, koliko je predsjednik biračkog odbora u biračkom okrugu 133. biračke oblasti Odesa ličio na domišljatog prevaranta Ostapa Bendera i što Iljf i Petrov imaju sa svim tim čitajte u izbornom putopisu po Odesi.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu