Petak
15.09.2017.

Javno glasanje za Nagradu Fran Galović
Extra_large_justgrimes
Foto: justgrimes / Flickr
A+ A-
Povjerenstvo za dodjelu Nagrade Fran Galović 2017., za najbolju knjigu na temu zavičaja i/ili identiteta objavljenu između lipnja 2016. i lipnja 2017. godine, pročitalo je 52 knjige pristigle na natječaj i odabralo 10 finalista.

U odabir pobjednika, kao i prošle godine, pomoći će im sami čitatelji.
 
U narodnim knjižnicama u Koprivnici, Križevcima, Đurđevcu i Virju od 15. rujna do 15. listopada čitatelji će moći glasovati za svojeg favorita među 10 ponuđenih. Svi glasači ulaze i u nagradnu igru – u svakoj od knjižnica slučajnim odabirom bit će odabrana tri dobitnika nagrada. Nagrade su paketi knjiga koje se natječu za Nagradu Fran Galović 2017.
 
Na glasačkom listiću bit će ponuđeno 10 autora i djela.
 
Autor koji dobije ukupno najviše glasova čitatelja dobiva jedan glas u konačnom glasovanju za dobitnika nagrade, u kojem sudjeluju i tri člana povjerenstva, koji svaki imaju po jedan glas. Povjerenstvo djeluje u sastavu: dr. sc. Mario Kolar (predsjednik), dr. sc. Željka Lovrenčić i dr. sc. Matija Ivačić.

Dobitnik Nagrade bit će proglašen na zatvaranju 24. Galovićeve jeseni 28. listopada 2017. u Koprivnici.
 
POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.