Page arrow
20.10.2023. u 18:00 @ Booksa

Raspričavanje s Ivanom Bodrožić #6

Large small large large img 1606
Utorak
10.10.2023.

Još jedno Raspričavanje, grupno pisanje i čitanje priča, je pred nama!

Ako mislite da su vaše ideje najbolje i prezirete grupni rad, ovaj događaj će biti pravo iskušenje za vaš ego. U Raspričavanju sudjeluju ekipe od 3 do 5 članova (katkad potpuno nepoznati jedni drugima) koje moraju u 45 minuta napisati priču i potom je pročitati pred ostalim ekipama. Tema i žanr su slobodni, no zadaju se tri pojma koji se moraju nekako uklopiti u priču.

Voditeljica programa Ivana Bodrožić zadat će pojmove, mjeriti vrijeme, prokomentirat će pročitane priče/pjesme i dati svoj sud o njima na temelju potpuno arbitrarnih kriterija.

Dobre priče i oštar humor, književnost do grla i luda zabava su zagarantirane!

***

Program podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Zagreb i Zaklada Kultura nova.

Raspričavanje

Što se dobije kada se spoji pričanje priča i pub kviz? Raspričavanje! Prikladno i za glasne društvenjake i tihe kreativce. U Raspričavanju sudjeluje nekoliko ekipa, a funkcionira ovako: voditeljica zada tri posve nepovezana i slučajna (je li ikad išta slučajno?) pojma, a timovi zajedničkim snagama i olovkama smišljaju priču koja mora sadržavati te pojmove. Priče se potom pročitaju i prokomentiraju, i svi budu sretni jer im je bilo super!  

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu