Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija
14.04.2017. u 17:00 @ Booksa

Raspričavanje 2

Large img 1606
Srijeda
05.04.2017.

Svi volimo priče. Neki ih više vole čitati, neki gledati, neki slušati. Neki vole avanturističke, nekima su draže znanstvenofantastične, nekima ljubavne, a nekima hermetične. Šarenilo je to ukusa i sklonosti.

Životna istina broj 2 glasi: svi se (ok, većina nas) volimo družiti, provoditi vrijeme pričajući svoje ili slušajući tuđe priče i pričice. Ingeniozni kakvi jesmo, domislili smo se spojiti ove dvije životne istine i pokrenuti program Raspričavanje. Skupit ćemo se, podijeliti u grupe i smišljati pričice na zadane pojmove, riječi i fotografije. Na kraju, ispričat ćemo svoje priče ostalima i odabrati najbolje. Ne bojte se, ovo je zabava, a ne naporan rad. Više je kao izlet u Ikeu - zajednički ušrafite priču po svojoj mjeri. 

Bude sjajnih dosjetki, začudnosti, neočekivanih obrata, humora. Ništa nije slatko ako se ne podijeli pa stoga - hajte, pridružite nam se svakog drugog petka navečer da podijelimo priče i super se zabavimo.

Raspričavanje

Što se dobije kada se spoji pričanje priča i pub kviz? Raspričavanje! Prikladno i za glasne društvenjake i tihe kreativce. U Raspričavanju sudjeluje nekoliko ekipa, a funkcionira ovako: voditeljica zada tri posve nepovezana i slučajna (je li ikad išta slučajno?) pojma, a timovi zajedničkim snagama i olovkama smišljaju priču koja mora sadržavati te pojmove. Priče se potom pročitaju i prokomentiraju, i svi budu sretni jer im je bilo super!  

20 godina Bookse, 20 godina književnosti na drugačiji način!

Booksa u 2024. slavi velikih 20 godina! Kako svi mi volimo okrugle obljetnice, neki od vas vjerojatno će se sjetiti našeg 10. rođendana, koji smo (pro)slavili crowdfunding kampanjom i velikim završnim tulumom.

Za ovaj, 20. rođendan tulumarit ćemo cijelu godinu jer – zašto ne?!

Large miki solus bup 2

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu