Page arrow
01.10.2021. u 18:00 @ Booksa

Dortine polaznice i polaznici čitaju!

Large img 4071
Srijeda
08.09.2021.

U parku ispred Bookse održat će se čitanje pjesama polaznica i polaznika radionice pisanja poezije koju vodi Dorta Jagić.

Više mjeseci trajao rad na pjesmama pisale su se vježbe, komentiralo se, poticalo, zapinjalo, uspijevalo, ljutilo, očajavalo, smijalo, ohrabrivalo, hvalilo i napredovalo. Dođite čuti kako je tekla radionica i čime je rezultirala. Ovo je izvrsna prilika da dobijete "pogled unutra" u rad pjesničke radionice koju vodi jedna od naših vodećih pjesnikinja.

Što su kroz radionicu naučili otkrit će i svoje pjesme pjesme pročitati Lukre Đuka-Alemani, Vlatka Briški, Anastazija Komljenović, Lana Filipin, Luka Ivković, Lidija Jasnić i Lovro Radošević.

Dođite i podržite!

Događaj će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

***

Program podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Zagreb i Zaklada Kultura nova.

g

Radionica kreativnog pisanja poezije

Dorta Jagić alfa je i omega ove radionice. Ima debelu fasciklu iz koje vadi svakojačke zanimljive i korisne vježbe kao mađioničar zeca iz šešira. Da biste mogli sudjelovati u ovom magičnom procesu, potrebno se prijaviti (poziv za prijave se objavljuje početkom ožujka) i potom pohoditi radionicu koja traje dva i pol mjeseca. Dorta i polaznici sastaju se jednom tjedno, obično srijedom ili subotom, prema dogovoru, a u međuvremenu polaznici rade na svojim pjesmama i zadaćama. Veliko finale radionice predstavlja javno čitanje pjesama u klubu Booksa i njihova objava na našem portalu. 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu