Page arrow
Bek 728x90px 1Bek logo boja negativ 2 300x250
06.10.2021. u 17:30 @ Booksa

Zagreb PhD Café #9

Large 241689315 897244260917136 865158646653098344 n
Četvrtak
30.09.2021.

U suradnji s Hrvatskom zakladom za znanost u parku ispred Bookse nastavljamo seriju predavanja doktoranada i mladih znanstvenika, Zagreb PhD Café.

Svoja će istraživanja predstaviti sljedeći mladi istraživači, budući doktori iz područja biomedicinskih znanosti:

Ana Babić Perhoč (Medicinski fakultet) - Terapijski potencijal oralne galaktoze u eksperimentalnoj Alzheimerovoj bolesti

Lucija Lulić (Institut Ruđer Bošković) - Utjecaj HPV E6 onkoproteina na regulatore stanične polarnosti u tumorima glave i vrata

Maja Šetinc (Institut za antropologiju) - Biološke odrednice dugovječnosti i preživljenja u dubokoj starosti

***

Događaj će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka. U slučaju vremenskih neprilika događaj se seli u klub, s ograničenom publikom.

***

Program podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Zagreb i Zaklada Kultura nova.

Ostali programi

Otkad je Booksa otvorila svoja vrata u siječnju 2004. godine u gostima su nam bile brojne organizacije, umjetnice, izvođači, održale su se stotine tribina, razgovora, okruglih stolova, diskusija, predstavljanja... Mnogo je ljudi koji rade vrlo zanimljive i kvalitetne stvari, ali nemaju svoj prostor gdje bi ih mogli predstaviti i tu na scenu upadamo mi. Možemo besplatno ustupiti prostor, tehniku kojom raspolažemo i pomoć u promociji događanja. No kako je upita jako, jako puno, ne možemo nikako udovoljiti svima, a ima li, ili nema slobodnih termina i kada, saznat ćete ako nam šibnete mail.

I dalje se družimo u parku!

Zagrebačkom Martićevom i dalje - kroz rujan i listopad - glasno odzvanjaju književnost i kultura: nastavljamo druženja na Booksinim programima u parku!

Istina jest da je Booksa odavno svoje programe pogurala van jer druženja u parku ipak su nešto posebno. U tih nekoliko tjedana programa usmjeravamo se na raznolikost, solidarnost i otvorenost u našem malom, ali beskrajno dragom i šarmantnom kvartu. Nakon dugog perioda zatvorenosti, izolacije, zazora od druženja i sveopće krize i nesigurnosti, još radosnije ugošćavamo prijatelje daleke i bliže, susjede i strance, festivale nove i stare, sve pod brezama i još bliže kvartu – dođite se zabaviti, educirati i družiti se!

Large ninaromicbooksa 25jun21 pibernik 34

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu