Page arrow
13.12.2023. u 17:30 @ Booksa

Zagreb PhD Café #29

Large small small small large large 334219537 159408043582192 6637036721273108053 n
Četvrtak
07.12.2023.

Promocija mladih hrvatskih znanstvenika financiranih u okviru HRZZ-ova programa „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti”.

Na ovom će Caféu svoja istraživanja predstaviti sljedeći doktorandi: 

  • Anamaria Malešević i Luka Poslon (Hrvatsko katoličko sveučilište) – Digitalno zdravstvo u Hrvatskoj - izazovi objašnjive umjetne intligencije u zdravstvu
  • Martina Bobinac (Institut za povijest umjetnosti) – Modeli urbane i stambene obnove nakon prirodnih katastrofa u Jugoslaviji i na globalnom Jugu 1962-1972.
  • Darija Željko i Andrej Bozhinovski (Pravni fakultet u Zagrebu) – Navigacija pravdom: (ne)učinkovitost žalbenog postupka, pogrešno osuđene osobe i prijedlog reformi u Republici Hrvatskoj
  • Petra Grebenac (Filozofski fakultet) – Tekstualni subjekt u poeziji Marije Stepanove

Programe Bookse u parku podupiru: Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba, Zaklada Kultura nova.

Ostali programi

Otkad je Booksa otvorila svoja vrata u siječnju 2004. godine u gostima su nam bile brojne organizacije, umjetnice, izvođači, održale su se stotine tribina, razgovora, okruglih stolova, diskusija, predstavljanja... Mnogo je ljudi koji rade vrlo zanimljive i kvalitetne stvari, ali nemaju svoj prostor gdje bi ih mogli predstaviti i tu na scenu upadamo mi. Možemo besplatno ustupiti prostor, tehniku kojom raspolažemo i pomoć u promociji događanja. No kako je upita jako, jako puno, ne možemo nikako udovoljiti svima, a ima li, ili nema slobodnih termina i kada, saznat ćete ako nam šibnete mail.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu