Page arrow
11.05.2022. u 18:00 @ Booksa

Razgovor s autorom: Lars Svendsen

Large booksa baner fb 004
Petak
22.04.2022.

U Booksi će gostovati jedan od najprevođenijih filozofa današnjice, Lars Svendsen.

Svendsen će tom prilikom predstaviti svoju najnoviju knjigu, Filozofija laži, ali se i osvrnuti na ostale svoje knjige te na aktualne događaje. Razgovor će moderirati urednica i novinarka Vlatka Kolarović.

Lars Fr. H. Svendsen profesor je na Institutu za filozofiju Sveučilišta u Bergenu. Dobitnik je nekoliko međunarodnih nagrada, a knjige su mu prevedene na čak 29 jezika. Najpoznatija Svendsenova djela su Filozofija dosade, Filozofija zla, Strah, Filozofija usamljenosti i Razumijemo li životinje? Filozofijski pristup. Filozofija laži deseta je knjiga ovoga poznatog norveškog autora u izdanju TIM pressa.

***

Program podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Zagreb i Zaklada Kultura nova.

Ostali programi

Otkad je Booksa otvorila svoja vrata u siječnju 2004. godine u gostima su nam bile brojne organizacije, umjetnice, izvođači, održale su se stotine tribina, razgovora, okruglih stolova, diskusija, predstavljanja... Mnogo je ljudi koji rade vrlo zanimljive i kvalitetne stvari, ali nemaju svoj prostor gdje bi ih mogli predstaviti i tu na scenu upadamo mi. Možemo besplatno ustupiti prostor, tehniku kojom raspolažemo i pomoć u promociji događanja. No kako je upita jako, jako puno, ne možemo nikako udovoljiti svima, a ima li, ili nema slobodnih termina i kada, saznat ćete ako nam šibnete mail.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu