Page arrow
12.05.2023. u 19:00 @ Booksa

Pjesnikinja petkom: Beatrica Kurbel i Rajna Racz

Large untitled design
Petak
05.05.2023.

Na novoj tribini Pjesnikinja petkom gošće su dvije mlade pjesnikinje koje su ujedno i kazališne radnice. 
Rajna Racz, redateljica je koja je upravo izdala i prvu zbirku pjesama. Beatrica Kurbel piše poeziju već dulje vrijeme, a radi kao dramatičarka i dramaturginja. O poeziji, dramaturgiji, dodirnim točkama ta dva svijeta, razlikama i sličnostima u procesima, počecima pisanja, ali i razlozima odabira poezije, kao i načinima na koji ona može komunicirati s publikom razgovaramo idući petak. 

Tribinu moderira Monika  Herceg.

Program podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Zagreb i Zaklada Kultura nova.

Ostali programi

Otkad je Booksa otvorila svoja vrata u siječnju 2004. godine u gostima su nam bile brojne organizacije, umjetnice, izvođači, održale su se stotine tribina, razgovora, okruglih stolova, diskusija, predstavljanja... Mnogo je ljudi koji rade vrlo zanimljive i kvalitetne stvari, ali nemaju svoj prostor gdje bi ih mogli predstaviti i tu na scenu upadamo mi. Možemo besplatno ustupiti prostor, tehniku kojom raspolažemo i pomoć u promociji događanja. No kako je upita jako, jako puno, ne možemo nikako udovoljiti svima, a ima li, ili nema slobodnih termina i kada, saznat ćete ako nam šibnete mail.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu