Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3
17.06.2016. u 18:00 @ Booksa

DDZ 2016: Nakon Londonskog sajma knjiga...

Large fe a od popravaka 057
Četvrtak
09.06.2016.

Književnu reprezentaciju Hrvatske na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Londonu činile su Sibila Petlevski, Milena Benini, Kristian Novak i Marko Dejanović. S njima i s izbornikom reprezentacije, Ivanom Sršenom iz Sandorfa Booksina će Miljenka Buljević razgovarati o promociji hrvatske književnosti u inozemstvu, prijevodima i međunarodnim suradnjama, ali i o statusu hrvatske književnosti u zemlji, rezultatima gostovanja pisaca i spisateljica na sajmu u Londonu te o skoro nezaobilaznoj temi u zadnje vrijeme - školskoj lektiri.

Ovo se događanje organizira u sklopu festivala Design District Zagreb i umjesto u Booksi, družit ćemo se u parkiću ispred Bookse, kod Grge Martića! Evo Facebook eventa da ga lajkate, atendate, šerate i sve te ostale engleske riječi.

Svi ste pozvani/e!

 

Od riječi do riječi

Što se novoga i važnoga pojavilo na domaćem i regionalnom književnom horizontu? Bilo da se radi o književnosti, teoriji književnosti, publicistici ili novim trendovima u svijetu izdavaštva, ovo je tribina na kojoj razgovaramo o temama koje su važne piscima, čitateljima, ljudima od struke. Tribinu vodi književna kritičarka i urednica Katarina Luketić.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu